tisdag, oktober 14, 2008

Inspirationskurser

Tack så mycket alla söta läsaren, ni är underbara!
Man blir ju helt glad, stolt, rört och överrumplat av alla dessa snälla ord ni skriver till mig.
Och jag känner mig ledsen att jag inte har tillräckligt med tid att skriva till er. Jag vill så gärna skriva till er allihopa men men. Samma problem som många av er har eller hur?
Ni ska bara veta att jag läser alla kommentarer minst två gånger och njuter av varje ord ni skriver till mig.

Jag tänkte berätta er att mina inspirationskurser är i gång igen.
Så har ni lust att hänga med på en av kurserna får ni ta en titt på min kursprogram på www.idemakeriet.se (klicka på kurser knappen).

Det är så härligt att kunna vara tillsammans med ett härligt gäng och pyssla, prata, skratta och fika. Man glömmer för några timmar resten av världen och bara njuter.
Ingen tvång, man behöver inte vara duktig, man behöver inte ha två armar, bara kom som du är. Jag hjälper till när du inte skulle klara av något.
Faktiskt har jag haft många som antingen har en handikapp, är trafikskadat, depressiv eller sjukskriven och vill komma ut och göra något för själen. Och att då få ser deras ansikten när de är färdiga är underbart, vilken glädje och stolthet.
Ni får höra av er via mailen när ni skulle vara intresserat av att gå på en kurs.
Man kan också sammanställa en egen grupp och eget datum som passar just er. Roligt att göra med vänner, grannar, ett möhippagäng eller bloggisar.

Det är så roligt att få hitta nya bloggvänner och så hittade jag Jeanette från Just Jeanette för ett tag sedan. Vi har skrivit med varandra och så har vi skickat varandra lite roliga inredningstidningar.
Hon ville gärna ha Vackre och jag fick en Holländsk och några Franska tidningar av henne.
Det är så härligt att få kunna njuta och läsa på sitt eget språk.
Hon är faktiskt med i den Holländska tidningen Ad Home. Ta en titt inne hos henne, hon har det jätte mysigt och är en riktig romantiker i färg och motiv val.

Ha det nu så super gott i veckan och glöm inte att ta en höstpromenad i det vackra vädret.
Stor kram från mig.
Gerda

Diegene die nog niet Jeanette van Just Jeanette kennen moeten even een bezoekje aan haar blogg brengen. Ze staat vol trots met haar gezellige huis in de Ad Home.
We hebben wat tijdschriften met elkaar geruild en kreeg o.a. de Ad Home van haar.
Heerlijk om even een Nederlands tijdschrift te lezen. Dank je Jeanette, lief van je, ik geniet nog steeds.
Ik wens jullie allemaal een gezellig week toe.
Bedankt allemaal voor jullie leuke berichtjes, ik lees ze met veel plezier, meerdere malen zelfs.
Ik wordt er helemaal warm van. Helaas heb ik op het ogenblik niet zo veel tijd om jullie regelmatig een bezoekje te brengen maar af en toe zal ik wel opduiken.
Kram Gerda

18 kommentarer:

  1. Hej! Jag hittade till dig via Inspiration i vitt. Så mycket fint du gör! Jag fick sån lust att pyssla ihop något ute på trappen, när jag läste era bloggar. Bara bänkskivan blir färdigmålad osv...:) Ska visa när jag är klar! Kram, Tina

    SvaraRadera
  2. Hej Gerda :)
    va sugen jag blir på alla kurserna, men det är ju inte lösbart vare sig ekonomiskt eller tidsmässigt. Ska se om jag kan få tid. Lust har jag alltid. Speciellt sugen på att göra kransen eller juldekoration under kupa. Funderar lite till. Hoppas allt är bra med dig.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. wat leuk om bij jou de jeanette-ariadne te zien. wij hebben hem natuurlijk ook al uitgebreid bewonderd en zeer terecht dat jeanette er met haar huis in staat. doe rustig aan!

    SvaraRadera
  4. Hoi Gerda,
    wat een ontzettend mooie blog heb je!!!! Ik lees/bekijk vaak Scandinavische blogs, omdat ik ze eeng eweldige inspiratiebron vind. Maar die mix met het Nederlands is natuurlijk uniek!!! Prachtig!

    SvaraRadera
  5. Hej Gerda alltid lika kul att titta in till dig och se vad du har på gång. Om jag bodde i närheten av dig skulle jag på stört anmäla mig till en inspirationskurs hos dig så himla trevligt det skulle ha varit.
    Förstår att ni har roligt på era kurser.
    Kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera
  6. Om jag hade bott i närheten av dig hade jag anmält mig på stört till dina kurser! Det är så kul att kika in här och hitta ett fint pyssel att göra och fin inspiration.

    Kram

    SvaraRadera
  7. Fatum är att jag och min man tar en höstpromenad varje dag tillsammans.
    Nu börjar jag bli sugen på jul jul..Det skall bliså kul att se på bloggen vad du skall hitta på.
    Ha det gott
    Annika

    SvaraRadera
  8. Åååååhhh....Gerda ..säger jag..om jag hade bott lite närmare..skulle vilja varit med på kurserna dina..hade varit passande det..suck..får kika in till din blogg och se på de fina inspirationsbilderna du visar där då istället..kram..PIA

    SvaraRadera
  9. hej lieve gerda,
    oohh...wat leuk om mij op jouw blog te zien, alleen kan ik helaas de reactie van je zweedse vriendinnen niet lezen maar dat geeft niet. ik heb ook een goed woordje voor je gedaan op ons picasaforum, er was iemand die had je gespot en je link op het forum gezet zodat wij een kijkje konden nemen, toen heb ik maar ff gereageerd dat wij elkaars buufen zijn en leuk comtact hebben en dat ze zeker je webbutik moeten bezoeken omdat we het gewoon in onze eigen taal kunnen doen..

    kram jeanette

    SvaraRadera
  10. Hei Gerda,
    Ik lees je blog vaak mee...
    Heel mooie dingen maak je!
    Waar woon je in Zweden?
    Groetjes Suzanne

    SvaraRadera
  11. Kul med kurs!
    Himla kul att lära känna nya kompisar genom bloggandet, och att kunna "byta grejer med varann"! :)
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  12. Hej! Här är det verkligen jättemycket inspiration och pysseltips! Tack för en inspirerande blogg! Kram Tulipa

    SvaraRadera
  13. Hej din goa julkula ;)

    Jag skulle så gärna vilja vara med på en sån kurs...typsiskt att jag inte bör närmare dig *snyft*

    Veckans arrangemang denna gången var lika fint som sist..sååå vackert! Jättebra att man kan beställa/köpa hela paketet av dig.

    Kram goa Gerda, ha en fin helg!
    Mia

    SvaraRadera
  14. Åh gissa om jag blir inspirerad abara av att titta på de vackra bilderna. Naturligtvis menade jag KB34 på beställningssedeln, de små vaserna som går att hänga. Tänkte ge mig på att göra en ljuskrona av något slag.
    kramar Malin Karlsson

    SvaraRadera
  15. ÅÅÅ som jeg kunne tenke meg å gått på kurs hos deg. det hadde vært inspirerende og hyggelig=) Men jeg får kose meg og nyte bloggen din=)

    Ha en herlig fin helg=)

    klem Kerstin

    SvaraRadera
  16. Hej
    Så inspirerande, jag ska ta en lång promenad i det vackra vädret idag......kanske det följer lite kvistar/öv/mossa med hem......Stor Kram fr C

    SvaraRadera
  17. Hei..
    Altid så mange fine ting du laver.
    En rigtig flot krans...
    Måske jeg skal tage noget kvistar/öv/mossa med hjem i morgen, når jeg er i skoven med min hest:-)
    Ønsker dig en god uge.
    Kram Dorthe

    SvaraRadera
  18. Hoi Gerda, heb net je blog ontdekt en zie ineens "onze" jeanette tegen! Ik vind je blog prachtig! Ga hier zeker vaker langs komen!
    (ben je nederlands of een zweedse die nederlands kan?)

    SvaraRadera