måndag, juli 28, 2008

Butik/bloggtips

Häromdagen fick jag en varm kommentar av en för mig okänd person, det var Pirjo från Måleriboden som skrev mig. Jag kollade därefter hennes blogg och hon bjöd på mycket fint både i hennes butik och i måleriverkstaden.

Hon driver en livsstilbutik med heminredning i fransk lantstil och i hennes egen verkstad tar hon emot möbler för renovering/målning.
Jag skickar även lite bilder, kolla själv hon har massvis att bjuda på.
Ja nu är det läggdags här i huset. Jag har inte sovit så väldens bra i natt. 3 stycken feta svarta flyger kollade mig hela tiden i öronen, eller näsborrar. Väldigt irriterande, tur att min man köpte en sån fin elektrisk tennisracket som man dödar flygor med. Där satt jag hela natten och lekte tennis med flygor. Idåg har jag i stället köpt mig en paket flygtape, ska se om det hjälper bättre.
Sov gott vänner, vi hörs.
Kram Gerda.

4 kommentarer:

 1. Så MYCKET vackert!!!

  Jag sov inte heller så bra inatt, men på grund av solbränna + att jag hade värk. Flugorna tar katterna..!

  ; )

  Kram , Jenny

  <3

  SvaraRadera
 2. Hej Gerda, jag har sovit som en stock det måste bero på allt snällt jag fått höra de senaste dagarna!Åh, så hemskt mycket tack för att jag får vara med på din sida, det har redan gett respons...
  hjärtat är varmt, kram Pirjo

  SvaraRadera
 3. Flugtennis, fungera den bättre än en vanlig flugsmällare? Låter roligare i alla fall, och man sliper kanske flugjus på fönstrarna.

  SvaraRadera